Wat doet ICT Infrastructuur voor jou

Wat doet ICT Infrastructuur voor jou?

Er zijn veel ERP oplossingen en elk ERP systeem en softwarepakket / applicatie heeft zogenaamde “Systeemeisen”, dat zijn “randvoorwaarden” waaraan Werkpleksystemen, Server- / Cloud-omgevingen en eventuele randapparatuur dienen te voldoen om de software / applicatie (goed) te kunnen laten werken. De verzameling van als deze apparatuur kun je de ICT Infra Structuur noemen,

 

Systeemeisen
Omdat de software iets voor je doet, zoals je bedrijfsprocessen automatiseren, je mail en telefonische communicatie (automatisch) kan afhandelen, je CAD / CAM optimaliseert etc. etc. Staat de keuze voor de software oplossingen bij voorkeur op de éérste plaats en dan de keuze voor de ICT Infrastructuur op de tweede plaats. Doe je dat in een andere volgorde, wordt je beperkt in de keuzemogelijkheid voor de (juiste / beste) software oplossingen voor jouw organisatie / bedrijf.

 

Eisen & Wensen
Daarnaast zijn er systeemeigenschappen en eisen en wensen van de gebruiker(s) die keuze(s) voor het juiste apparaat beïnvloeden, voldoende materie om binnenkort in een nieuwe serie Posts te delen.

 

Sta jij nu, binnenkort of in de toekomst voor de keuze om te gaan investeren in nieuwe apparatuur / ICT Infrastructuur en weet je niet hoe je tot de “beste” keuze kunt komen, wij kunnen je ondersteunen met het opstellen, ontwikkelen, uitrollen en beheren van het strategisch ICT plan van jouw organisatie.