ICT Lease & Financiering

Versnel het ROI moment met een slimme lease of financiering, zo is het mogelijk om reeds na 1 maand rendement te maken!

Vanaf 1 juli 2019 zijn onze lease producten en diensten alleen mogelijk voor IBM apparatuur, programmatuur en services.

ROI4U kan uw complete ICT-oplossingen (apparatuur, licenties, consultancy diensten en onderhoud & beheer) opnemen in één compleet financieringsplan. Onze betalings-oplossingen en diensten zijn bedoeld om uw (bedrijfs)doelstellingen dichterbij te brengen en om u gedurende de gehele levenscyclus van de investering maximaal te ondersteunen. We kunnen u helpen bij het omzeilen van de budgettaire hindernissen die het realiseren van uw zakelijke doelstellingen in de weg staan. U weet waar u heen wilt. Wij weten hoe we u kunnen helpen.

Flexibele leases (Operational lease) en leningen (Financial lease) ?
De afgelopen jaren hebben we een gevarieerd pakket financieringsdiensten opgebouwd. Diensten en leningen waarmee voldaan kan worden aan de eisen van vrijwel elke organisatie. De basis voor onze aanbiedingen is ál die tijd hetzelfde gebleven: leases en leningen (al vanaf 4000 euro) gekoppeld aan een volledig pakket aanvullende diensten waar u in elke stap van uw ICT-lifecycle een beroep op kunt doen.

Leases (Operational lease)

Lease volgens reële marktwaarde (fair market value)
Lease op basis van de reële marktwaarde is de meest voorspelbare en minst riskante manier om uw IT-infrastructuur verder uit te bouwen. U betaalt gedurende een vaste periode een vast bedrag per maand.

Aan het einde van uw contract stuurt u de apparatuur terug naar ons.

Full payout lease (huurkoop)
Aan het eind van de looptijd van een full payout lease of “huurkoop” wordt u eigenaar van de assets. U leaset de assets voor een vaste prijs en na afloop van de looptijd dragen wij het eigendom aan u over. Een full payout lease is het meest geschikt voor assets die kunnen worden beschouwd als stabiele lange termijn investeringen die aansluiten bij uw bedrijfsstrategie.

 

Leningen (financial lease)

Basis lease
Leningen helpen u bij de aankoop van de technologie die u nodig hebt. U krijgt de beschikking over een alternatieve financieringsbron die u in staat stelt uw koopkracht maximaal op te voeren, met concurrerende tarieven en soepele voorwaarden. We verstrekken leningen voor hardware, software en services. De voordelen zijn evident: u hoeft vooraf minder te investeren, de betalingen zijn afgestemd op de mijlpalen in de implementatie, en u houdt geld over voor andere doeleinden.

Sale-leaseback 
De voordelen van lease zijn nu ook beschikbaar voor de ICT-apparatuur en programmatuur (licenties) die u al hebt aangekocht. Als u onmiddellijk behoefte hebt aan kasmiddelen en als u ICT-apparatuur en programmatuur / licenties in eigendom hebt, dan is sale-leaseback een interessante optie: Wij nemen uw huidige ICT-assets van u over en u leaset ze voor een concurrerend bedrag van ons terug, volgens één van de eerder genoemde lease mogelijkheden.

Meer weten?
Wilt u weten hoe ROI4U u kan ondersteunen met Lease & Financiering en de ROI kan versnellen / uw liquiditeit positie kan verbeteren? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of maak gebruik van onderstaande link.