Werken met 2 beeldschermen

Met 2 of meer beeldschermen werk je sneller en efficiënter

Traditioneel is een standaard kantoor werkplek voorzien van een enkel beeldscherm. Steeds vaker zien we werkplekken met 2 of meer beeldschermen. Wist je dat je met het werken met 2 gelijke beeldschermen op één werkplek sneller, efficiënter en foutlozer kunt werken? Je kunt meerdere programma’s gelijktijdig actief hebben en zien.

Met 2 beeldschermen wordt het makkelijker om gegevens van het ene programma over te nemen in een ander programma. Denk bijvoorbeeld aan het mail programma waar de facturen binnenkomen op het ene scherm en het ERP programma (boekhouding) op het andere scherm waar de facturen ingeboekt moeten worden. Vaak kun je ook de gegevens van het ene pakket selecteren, knippen en plakken in het andere pakket, dat voorkomt fouten wat bij overtypen wel zou kunnen gebeuren.

Door het werken met 2 beeldschermen zie je in één oogopslag meer informatie die je nodig hebt om je werk snel en efficiënt uit te kunnen voeren. Dat geeft meer werkgemak en minder stress momenten.

Gebruik je een mobiele PC / Laptop, dan kan je ook met 2 beeldschermen werken. Het aanbod van 15,6 inch USB beeldschermen wordt steeds groter. Dat is super handig als je bijvoorbeeld een presentatie geeft aan 1 tot 3 personen.

🔹 Wil jij de mogelijkheden van standaardiseren binnen jullie ICT Infrastructuur & Randapparatuur eens bespreken en de mogelijke besparingen in beeld krijgen, neem dan eens contact met ons op.